Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Het succes van Jan van Genderen

In het Agrobusinesspark Lingewaard zijn succesvolle ondernemers gevestigd. Jan van Genderen van Royal Berry stelt zich voor.

‘Oog voor de klant, teamwork en hard werken’‘

Mijn vader heeft mij enthousiast gemaakt. Hij was een hobbymatige aardbeienteler op een stukje grond van 1.000 m2. Maar om zakelijk succesvol te zijn, is er meer nodig. Dat begint bij medewerkers die elkaar perfect aanvullen; een team waarop je blind kunt vertrouwen. Dat geldt in de eerste plaats voor mijn bedrijfsleiders Allan Janssen en Erik Gerichhausen, maar dat is niet voldoende. Ik wil ook dat hands-on medewerkers in de kas zich kunnen ontwikkelen in hun vak. De tuinbouwsector heeft daar in het verleden onvoldoende aandacht voor gehad. Het zijn vooral de jonge ondernemers die op dat punt een inhaalslag maken.

Royal Berry is in de eerste plaats een producent van een lekker & gezond, duurzaam en betaalbaar product dat in Nederlandse, Duitse en Belgische supermarkten ligt. Nieuwe teeltmaterialen halen wij uit Brabant, waar de beste veredelaars zijn te vinden. De afzet verloopt via een expediteur die de taal van de retailers spreekt. Met deze ketenpartners overleg ik regelmatig hoe wij onze processen en producten verder kunnen verbeteren. De consument is veeleisend; daar moet je voortdurend op blijven inspelen.

We zijn in 2009 vanuit het niets begonnen. Nu hebben wij ruim 12 hectare aardbeiden onder glas in het Agrobusinesspark Lingewaard. Het zou fantastisch zijn als meer jonge ondernemers die stap zouden wagen, er is hier immers ruimte genoeg. Wat daarvoor nodig is? Oog voor klant, teamwork en hard werken!’

Gerelateerd nieuws

Verflauwen haakse bochten in Karstraat Huissen gebeurt in twee fases

Het verflauwen van de twee haakse bochten in de Karstraat bij Huissen-Zand, gaat in twee fases uitgevoerd worden: eerst wordt de zuidbocht aangepakt. 


Meer informatie >>

Darthuizer Groep verhuist naar Bemmel

Na ruim 90 jaar verplaatst de Darthuizer Groep haar hoofdkantoor van Leersum naar Bemmel. 

Het familiebedrijf met de vennootschappen Mobilane, Mobicare, Darthuizer Productie en Darthuizer Oase Lease is vanaf 9 september 2019 actief vanuit kwekerij DartPlant in Bemmel. Op de Betuwse locatie worden onder meer kant en klare Hedera- en Euonymushagen, sedumcassettes en geraniumpiramides gekweekt.

Meer informatie >>

Ombestemming Agropark naar “gewoon” bedrijventerrein

Provincie en regio hebben ingestemd met het ombestemmen van het bedrijventerrein Agropark II van agrobusinessterrein naar regulier bedrijventerrein. De vraag naar bedrijventerrein is op dit moment erg groot. Het gaat dan met name om kavels van 2 ha of groter.


Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.