Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Betuwe Onderneemt Beter op de kaart!

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Ook onze Betuwse ondernemers verdienen het om in het zonnetje te staan. Want zij creëren banen, sponsoren lokale initiatieven en zijn dus belangrijk voor een levendige samenleving. Betuwe Onderneemt Beter bedankt hen daar graag voor én geeft vandaag het startsein voor de editie van 2019. Want komend jaar zetten we ons beste beentje voor om de regio stevig te promoten. Dat doen we niet alleen. Samen met ondernemers gaan we werken aan een marketingplan voor de Betuwe. 

Op de kaart!
Wat zijn onze sterke en zwakke punten? Waar liggen kansen en bedreigingen? Met welke boodschap en op welke manier willen we onze regio op de kaart zetten? Hierover gaan we graag met ondernemers in gesprek. Daarom organiseren we gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten. Van lunchbijeenkomst tot inspiratiesessie en van ‘walking dinner’ tot sprankelende verkiezingsavond. Natuurlijk ook dit jaar weer in samenwerking met partners zoals de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe, VERON, OCO en Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe.

Anders dan anders 
Betuwe Onderneemt Beter wordt in 2019 dus anders dan anders. Ondernemers zullen ons vooral vaker tegenkomen. De verkiezing van de ondernemer van het jaar blijft natuurlijk deel uitmaken van ons programma. Op maandag 17 juni is dat het slotstuk én presenteren we het voor en door ondernemers gemaakte marketingplan. We houden ondernemend Lingewaard en Overbetuwe op de hoogte. Tot binnenkort!

Gerelateerd nieuws

Verflauwen haakse bochten in Karstraat Huissen gebeurt in twee fases

Het verflauwen van de twee haakse bochten in de Karstraat bij Huissen-Zand, gaat in twee fases uitgevoerd worden: eerst wordt de zuidbocht aangepakt. 


Meer informatie >>

Darthuizer Groep verhuist naar Bemmel

Na ruim 90 jaar verplaatst de Darthuizer Groep haar hoofdkantoor van Leersum naar Bemmel. 

Het familiebedrijf met de vennootschappen Mobilane, Mobicare, Darthuizer Productie en Darthuizer Oase Lease is vanaf 9 september 2019 actief vanuit kwekerij DartPlant in Bemmel. Op de Betuwse locatie worden onder meer kant en klare Hedera- en Euonymushagen, sedumcassettes en geraniumpiramides gekweekt.

Meer informatie >>

Ombestemming Agropark naar “gewoon” bedrijventerrein

Provincie en regio hebben ingestemd met het ombestemmen van het bedrijventerrein Agropark II van agrobusinessterrein naar regulier bedrijventerrein. De vraag naar bedrijventerrein is op dit moment erg groot. Het gaat dan met name om kavels van 2 ha of groter.


Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.