Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Webinar 27 oktober: Onderwijs en parktijk

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar: Onderwijs en praktijk. Het webinar wordt georganiseerd door Greenport Arnhem-Nijmegen. 

Het webinar vindt plaats op woensdag 27 oktober, 19:30-21:00. 

Hoe vinden scholieren en ondernemers elkaar? En hoe kunnen de krachten gebundeld worden? En welke rol speelt het onderwijs hierin? Wat kunnen wij als sector voor het onderwijs betekenen? Kortom, vragen die wij tijdens ons webinar zullen gaan behandelen. Wij vertellen u graag meer en laten zien hoe de scholieren van nu, uw toekomstige medewerker is.

De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort vertellen wij u meer over het programma. Noteert u de datum alvast in uw agenda? Het webinar zal plaatsvinden van 19.30 tot 21.00 uur.

Meld je snel aan via Greenport Arnhem-Nijmegen.

Gerelateerd nieuws

Duurzame Ontwikkelingen bij NEXTgarden

Duurzame Ontwikkelingen bij NEXTgarden: Innovatie en Milieubewust Ondernemen in Lingewaard
Meer informatie >>

Inspiratiesessie levert veel ideeën op voor ontmoetingsplek

Tijdens een inspirerende sessie op 11 oktober ‘Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw’, georganiseerd door Gemeente Lingewaard en Glastuinbouw Nederland, kwam een schat aan ideeën en inzichten naar voren om dit idee samen verder vorm te geven.
Meer informatie >>

Inspiratiesessie: Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw

De kas van Harry Beijer op NEXTgarden vormt woensdag 11 oktober het decor voor een bijzondere bijeenkomst over de toekomst van de glastuinbouw in Oost-Nederland.
Meer informatie >>

Telers Willemsen en Weijs verlagen uitval, ziektedruk en inzet chemie

Potplantentelers René Willemsen en Sietske Weijs zijn gevestigd op NEXTgarden en gingen ruim vijftien jaar geleden aan de slag met weerbaar telen. De diverse maatregelen resulteren in een weerbaarder en sterker gewas en wortelstelsel en leveren ook op andere fronten voordeel op.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.