Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Webinar 27 oktober: Onderwijs en parktijk

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar: Onderwijs en praktijk. Het webinar wordt georganiseerd door Greenport Arnhem-Nijmegen. 

Het webinar vindt plaats op woensdag 27 oktober, 19:30-21:00. 

Hoe vinden scholieren en ondernemers elkaar? En hoe kunnen de krachten gebundeld worden? En welke rol speelt het onderwijs hierin? Wat kunnen wij als sector voor het onderwijs betekenen? Kortom, vragen die wij tijdens ons webinar zullen gaan behandelen. Wij vertellen u graag meer en laten zien hoe de scholieren van nu, uw toekomstige medewerker is.

De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort vertellen wij u meer over het programma. Noteert u de datum alvast in uw agenda? Het webinar zal plaatsvinden van 19.30 tot 21.00 uur.

Meld je snel aan via Greenport Arnhem-Nijmegen.

Gerelateerd nieuws

Het hoofd van Gestelaar Jan Taks (71) is altijd in beweging

Pa boer, dus Jan Taks ook? Of toch studeren? Het werd van allebei een beetje voor de Gestelaar, die nog dag in dag uit meedenkt over oplossingen om de land- en tuinbouw te verduurzamen.

Meer informatie >>

Bemmelse ‘Gieter op wielen’ maakt debuut in Amsterdam

Oase Lease is volop bezig met het verduurzamen van het wagenpark en deze helemaal elektrische wagen maakte deze week zijn debuut in Amsterdam.
Meer informatie >>

Lingewaard en DENG starten warmtenetwerkbedrijf

De gemeente Lingewaard werkt aan verduurzaming. Hiervoor richten we samen met Duurzame Energienetwerken Gelderland (DENG) Warmtenetwerk Lingewaard BV op.

Meer informatie >>

Start investeringsfonds voor innovatie landelijk gebied

Agrariërs en ondernemers kunnen voor financiering vanaf deze maand terecht bij het Jan Wolleswinkel Fonds voor projecten die normaliter niet door een bank worden gefinancierd

Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.