Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Uitnodiging deelname onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente 2020

MKB-Nederland doet iedere twee jaar onderzoek naar het lokale ondernemersklimaat. Ook gemeente Lingewaard doet hier aan mee. Daarom nodigen wij u als ondernemer uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer vijf minuten. 

Uw mening telt!
De gemeente Lingewaard streeft naar een optimale dienstverlening aan ondernemers. Zeker in deze tijd vinden wij het belangrijk dat onze ondernemers op een goede en snelle manier geholpen worden. Daar werken onze medewerkers iedere dag hard aan.

Graag horen wij of onze dienstverlening aansluit bij uw wensen en behoeften. Zitten wij op de goede weg en waar zou onze dienstverlening beter of anders kunnen? Wij horen graag van u wat voor u belangrijke aspecten zijn van een goed en gezond ondernemersklimaat. Uw mening telt! 

Invullen vóór 1 december
U kunt de vragenlijst invullen tot 1 december aanstaande. U gebruikt daarvoor de volgende link: https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/lingewaard.
Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. De resultaten van het onderzoek worden begin 2021 met u gedeeld via onze digitale ondernemersnieuwsbrief. 

Vragen?
Voor vragen over het onderzoek kunt u stellen via het ondernemersloket ondernemersloket@lingewaard.nl.  Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.