Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Uitnodiging: Kom in de Kas Ondernemersontbijt gaat digitaal!

De lente is begonnen! Bloesem in de bomen en de lammetjes dartelen in de wei. Wij genieten volop van dit seizoen en kijken reikhalzend uit naar betere tijden. Omdat wij graag met u in contact willen blijven, organiseren wij op 11 april a.s., samen met Kom in de Kas regio Arnhem Nijmegen, een digitaal ondernemersontbijt. 

Wij hebben interessante sprekers gevonden om aanwezig te zijn bij onze livestream. Radboud Vorage gaat met voorzitter van Kom in de Kas, Roland Meeusen in gesprek en blikt terug naar de eerdere edities van het publieksevenement. Tevens gaan we kennismaken met de nieuwe burgemeester mevrouw Kalfs, en is Guus van Logtestijn van Plantion te gast.

U dekt ondertussen gezellig de tafel op zondagochtend, zet een kopje koffie of thee en wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje voor 2 personen dat bij u thuis bezorgd wordt. Klinkt goed toch? Onze livestream is van 10.00 - 11.30 uur, dus u hoeft niet voor dag en dauw op te staan. U kunt zich aanmelden voor deze digitale bijeenkomst tot en met 7 april a.s. Woont u in de regio Lingewaard, Overbetuwe, of de Liemers? Dan ontvangt u na uw aanmelding een ontbijtje thuis.

Aanmelden Ondernemersontbijt

Hoe het programma er verder uit zal komen te zien houden we nog even geheim. Het wordt in ieder geval een b(l)oeinde ochtend met een muzikale omlijsting! 

Wij hopen u zondagochtend 11 april (virtueel) te mogen begroeten!

Gerelateerd nieuws

Updates COVID-19 voor de ondernemers

De gevolgen van het coronavirus zijn voor alle ondernemers enorm. Specifiek voor onze ondernemers in de tuinbouw hebben wij een aantal sites op een rij gezet.

Meer informatie >>

Gemeente biedt (financiële) hulp voor ondernemers

Veel ondernemers en ZZP’ers worden hard getroffen door de aanhoudende coronamaatregelen. Het Rijk ondersteunt ondernemers met noodpakketten.

Meer informatie >>

Wijziging tegemoetkomingsregeling land- en tuinbouw COVID-19

Er is een wijziging van de Regeling tegemoetkoming voor land- en tuinbouwondernemers COVID-19 gepubliceerd.

Meer informatie >>

Gelderland biedt hulp om sterk uit de crisis te komen

Veel bedrijven in de tuinbouw hebben te maken met de gevolgen van de corona-crisis. Deze gevolgen kunnen verschillend van aard zijn.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.