Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Tuinders gezocht voor Betuwe on Stage - 'Doe dag' 26 maart 2020

Zoals voorgaande jaren zal Greenport Arnhem Nijmegen haar medewerking wederom verlenen aan Betuwe on Stage. Dit project is er voor om VMBO studenten te helpen met hun beroepskeuze en kennis te laten maken met diverse beroepen. 

Sandra de Beijer, communicatie adviseur van Greenport Arnhem Nijmegen, zal tijdens het Beroepenfeest op 5 maart, de tuinbouw gaan promoten bij de scholieren. Voorgaande jaren hebben o.a. Zandvoort Flowers, Royal Berry en Willemsen Wijs hun medewerking verleent om scholieren te ontvangen op hun bedrijf. 

We zijn op zoek naar nieuwe tuinders die tijdens de zogenaamde 'Doe Dag' op 26 maart, de scholieren een aantal uren willen ontvangen. Wie wil zijn of haar bedrijf openstellen om scholieren wegwijs te maken in de glastuinbouw? Het zijn wellicht uw toekomstige medewerkers! 

Aanmelden kan via info@greenportarnhemnijmegen.nl

Gerelateerd nieuws

NEXTgarden werkt aan doorstart voor proef met het kweken van specerijen

Specerijen kweken in een Bemmelse kas blijkt goed te kunnen. Er wordt dan ook volop gewerkt aan een doorstart van het proefproject. Kurkuma (Indiase geelwortel) is als specerij herkenbaar aan zijn mild bittere smaak en gele kleur.
Meer informatie >>

NEXTgarden de NEXTstep naar energieneutraal 2030

NEXTgarden wil in 2030 als eerste glasgebied klimaatneutraal opereren, ingepast binnen omringende bebouwing en bedrijven. Telers, gemeente en participanten werken hard samen om die ambitie concreet te maken. Met een robuuste mix van duurzame bronnen, aangesloten op een warmtenet.
Meer informatie >>

Webinar 27 oktober: Onderwijs en parktijk

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan webinar: Onderwijs en praktijk. Hoe vinden scholieren en ondernemers elkaar? Hoe kunnen de krachten gebundeld worden? En welke rol speelt het onderwijs hierin? 

Meer informatie >>

Het hoofd van Gestelaar Jan Taks (71) is altijd in beweging

Pa boer, dus Jan Taks ook? Of toch studeren? Het werd van allebei een beetje voor de Gestelaar, die nog dag in dag uit meedenkt over oplossingen om de land- en tuinbouw te verduurzamen.

Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.