Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Symposium: Energietransitie Glastuinbouw Gelderland met NEXTgarden als energiebron

Op 5 september 2018 zal er bij Certilas in Huissen een symposium plaatsvinden. Het onderwerp van het symposium is de energietransitie Glastuinbouw Gelderland met NEXTgarden als ‘energiebron’.

Graag nodigen wij u, en uw netwerk, uit om deel te nemen aan het symposium. Aanmelden voor dit symposium kan via het volgende e-mailadres: nextgarden@lingewaard.nl. De uitnodiging en informatie over het symposium is hier te vinden.

Graag horen wij ook of u gebruik wilt maken van de maaltijd aansluitend aan de excursies, voorafgaand aan het avondprogramma. 

Tijdens de excursie zal er een bezoek gebracht worden aan verschillende bedrijven. Om te zien welke bedrijven bezocht gaan worden en met welke ondernemers geproken kan worden is het handig om dat hier vooraf te lezen. Voor vragen over de excursies van de middag kunt u terecht bij de heer Radboud Vorage van Greenport Arnhem Nijmegen via: r.vorage@greenportarnhemnijmegen.nl. 

Overige vragen kunt u stellen via nextgarden@lingewaard.nl. Evelien Luggenhorst of Barbara van Zweeden zullen deze e-mails zo snel mogelijk beantwoorden. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!