Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Samen tegen georganiseerde criminaliteit in Lingewaard

Wij vinden het belangrijk om samen met de ondernemers in Lingewaard ons in te zetten tegen ondermijning. Hiervoor worden verschillende activiteiten georganiseerd. 

Ondernemersontbijt

Op donderdagochtend 4 november wordt u tijdens een ontbijt bijgepraat over de gevaren en signalen van ondermijning voor ondernemers. Het ontbijt start om 07.30 uur en vindtplaats in het OBC van Huissen (Julianastraat 17). U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar VTH@lingewaard.nl vóór 29 oktober.

Het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland(PVO) verzorgt de bijeenkomst. De presentatie isom 08.15 uur afgelopen waarna u een bezoekkunt brengen aan een XTC–lab in de ondermijningscontainer.

Buitengebied Alert
Voor alle bewoners en ondernemers in buitengebied geldt een buitengebied Alert! Hennepteelt of XTC in een leegstaande schuur, drugsafval dumping in de natuur en chantage zijn zaken die u als bewoner of ondernemer in het buitengebied kunt aantreffen.

Daarom nodigt gemeente Lingewaard en PVO Oost- Nederland u uit voor de avond ‘Buitengebied Alert’. Donderdagavond 4 november opent het OBCin Huissen (Julianastraat 17) haar deuren om 19.00 uur. We delen praktische tips en ervaringen om criminaliteit in het buitengebied tegen te gaan.

Op deze avond kunt u ook een XTC–lab bezoeken!U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar VTH@lingewaard.nl vóór 29 oktober.

Bekijk hier de uitnodiging.

Gerelateerd nieuws

Kersttijd amaryllissentijd: topdrukte bij kweker uit Angeren

Bij amaryllissenkweker Evers van de Sandt in Angeren is het deze week alle hens aan dek. In zo’n vier weken tijd moet zijn complete amaryllissenoogst de kassen uit.

Meer informatie >>

Bijeenkomst Mobiliteitsvisie Lingewaard 2030

Hoe moet de mobiliteit in Lingewaard zich in de toekomst (2030 en verder) ontwikkelen? Dinsdag 19 oktober is er een bijeenkomst over de mobiliteitsvisie van Lingewaard in 2030.

Meer informatie >>

NEXTgarden gebiedsavond 29 september - presentaties

Op woensdag 29 september van 19.30-21.00 uur is er een gebiedsavond over de concept gebiedsvisie en strategische visie voor (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden.
Meer informatie >>

Gebiedsavond NEXTgarden - 29 september 2021

Op woensdag 29 september van 19.30-21.00 uur is er een gebiedsavond over de concept gebiedsvisie en strategische visie voor (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.