Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Nieuwbouw GPI Elektrotechniek op Agropark klaar!

Op 5 januari 2017 heeft wethouder Theo Peren (Economische Zaken), vergezeld door Thijs Zee (projectleider bedrijventerreinen), een bezoek gebracht aan het nieuwe pand van GPI Elektrotechniek op het bedrijventerrein Agropark. 

In 2015 heeft de gemeente Lingewaard het bedrijfskavel van 2000 m2 aan GPI verkocht. In 2016 is het pand gebouwd. Op het dak zijn zonnepanelen aangebracht. Die zorgen voor een energieneutraal pand! De heer Henk Gerritsen en mevrouw Margreet Gerritsen (directie GPI) zijn zeer tevreden met het pand en de locatie.

Voor meer informatie over de producten en diensten van GPI: www.gpi-elektrotechniek.nl 
Het bedrijf is gevestigd aan de Azalealaan 3 6851TC in Huissen.

Gerelateerd nieuws

Inspiratiesessie: Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw

De kas van Harry Beijer op NEXTgarden vormt woensdag 11 oktober het decor voor een bijzondere bijeenkomst over de toekomst van de glastuinbouw in Oost-Nederland.
Meer informatie >>

Telers Willemsen en Weijs verlagen uitval, ziektedruk en inzet chemie

Potplantentelers René Willemsen en Sietske Weijs zijn gevestigd op NEXTgarden en gingen ruim vijftien jaar geleden aan de slag met weerbaar telen. De diverse maatregelen resulteren in een weerbaarder en sterker gewas en wortelstelsel en leveren ook op andere fronten voordeel op.
Meer informatie >>

Karma Plants koopt tuinbouwkavel van 4,2 hectare op NEXTgarden

Mooie ontwikkelingen in tuinbouwgebied NEXTgarden. De gemeente Lingewaard is trots! Vandaag is een verkoopovereenkomst gesloten met ondernemer Karma Plants voor een tuinbouwkavel van 4,2 hectare groot op Bergerden.
Meer informatie >>

NEXTgarden de NEXTstep naar energieneutraal 2030

NEXTgarden wil in 2030 als eerste glasgebied klimaatneutraal opereren, ingepast binnen omringende bebouwing en bedrijven. Telers, gemeente en participanten werken hard samen om die ambitie concreet te maken. Met een robuuste mix van duurzame bronnen, aangesloten op een warmtenet.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.