Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Nieuwbouw GPI Elektrotechniek op Agropark klaar!

Op 5 januari 2017 heeft wethouder Theo Peren (Economische Zaken), vergezeld door Thijs Zee (projectleider bedrijventerreinen), een bezoek gebracht aan het nieuwe pand van GPI Elektrotechniek op het bedrijventerrein Agropark. 

In 2015 heeft de gemeente Lingewaard het bedrijfskavel van 2000 m2 aan GPI verkocht. In 2016 is het pand gebouwd. Op het dak zijn zonnepanelen aangebracht. Die zorgen voor een energieneutraal pand! De heer Henk Gerritsen en mevrouw Margreet Gerritsen (directie GPI) zijn zeer tevreden met het pand en de locatie.

Voor meer informatie over de producten en diensten van GPI: www.gpi-elektrotechniek.nl 
Het bedrijf is gevestigd aan de Azalealaan 3 6851TC in Huissen.

Gerelateerd nieuws

Duurzame Ontwikkelingen bij NEXTgarden

Duurzame Ontwikkelingen bij NEXTgarden: Innovatie en Milieubewust Ondernemen in Lingewaard
Meer informatie >>

Start werkzaamheden warmtenet

Maandag 15 januari zijn we gestart met de aanleg van het warmtenet op NEXTgarden. Dit warmtenet gaat in de toekomst verschillende glastuinbouwbedrijven in Lingewaard warmte leveren.
Meer informatie >>

Samen werken we aan toekomstplan voor de Rietkamp

Eind 2021 heeft de gemeenteraad de gebiedsvisie NEXTgarden vastgesteld. Tijdens het opstellen van de gebiedsvisie hoorden we dat een aantal tuinders uit de Rietkamp wil stoppen. Dit betekent dat het gebied niet langer een intensiveringsgebied voor glastuinbouw hoeft te blijven. Daarom gaan we, samen met ondernemers en bewoners, kijken naar wat we met dit gebied willen.
Meer informatie >>

Inspiratiesessie levert veel ideeën op voor ontmoetingsplek

Tijdens een inspirerende sessie op 11 oktober ‘Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw’, georganiseerd door Gemeente Lingewaard en Glastuinbouw Nederland, kwam een schat aan ideeën en inzichten naar voren om dit idee samen verder vorm te geven.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.