Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

NEXTgarden gebiedsavond 29 september - presentaties

Op woensdag 29 september van 19.30-21.00 uur is er een gebiedsavond over de concept gebiedsvisie en strategische visie voor (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden. Tijdens de gebiedsavond laten we vooraf opgenomen presentaties over de visies via een herhalende film zien.

Onderstaand vindt u de twee presentaties die meer vertellen over de concept gebiedsvisie en strategische visie voor (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden.

Denkt u met ons mee? Dan zien wij u graag op de gebiedsavond of mail uw reacties op de visies naar nextgarden@lingewaard.nl.

Bekijk hier de presentaties: 
Concept gebiedsvisie
Concept strategische visie

Gerelateerd nieuws

Gebiedsavond NEXTgarden - 29 september 2021

Op woensdag 29 september van 19.30-21.00 uur is er een gebiedsavond over de concept gebiedsvisie en strategische visie voor (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden.
Meer informatie >>

Hoe is de arbeidsrelatie met jouw internationale werknemers?

Om goed te kunnen communiceren is het fijn als je elkaar begrijpt. Dat geldt ook voor de samenwerking met jouw (internationale) werknemers. Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie.
Meer informatie >>

Experience the horticulture NEXTgarden

Op 1 juni 2021 hebben de burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard groen licht gegeven om verder te gaan met het project Experience the Horticulture NEXTgarden.

Meer informatie >>

De hangende ‘carnavalspot’ van Henk is hot in carnavalshotspot Huissen

In deze aflevering van de serie Boerentrots: geboren Huissenaar Henk Wagener (49). Hij kwam al op z’n 19e in de maatschap van zijn ouders’ kwekerij in violen, primula’s en perkplanten.

Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.