Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Mooi initiatief vanuit onze regio: Redjeboeketje

Met Redjeboeketje kun je iemand blij maken door een boeketje te doneren. Graag brengen wij jullie op de hoogte van een mooi initiatief vanuit onze regio. De Arnhemse scale-up Redjepakketje is samen met Ernst & Young gestart met Redjeboeketje.

De horti-sector heeft het zwaar door het corona-virus. Er worden momenteel 80% minder bloemen verkocht en de export ligt nagenoeg stil. Aan de andere kant mogen onze kwetsbare ouderen vanwege het virus geen bezoek meer ontvangen.

Door te doneren help je de horti-sector een handje in deze moeilijke tijden. De bloemen hoef je niet exclusief te doneren aan ouderen, maar u kunt bijvoorbeeld ook een boeketje sturen naar een dierbare. 

Ondersteunen jullie dit initiatief ook? Redjepakketje zal de logistieke afwerking verzorgen tegen kostprijs. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.redjeboeketje.nl

Gerelateerd nieuws

Uitnodiging: Kom in de Kas Ondernemersontbijt gaat digitaal!

De lente is begonnen! Bloesem in de bomen en de lammetjes dartelen in de wei. Wij genieten volop van dit seizoen en kijken reikhalzend uit naar betere tijden.

Meer informatie >>

Updates COVID-19 voor de ondernemers

De gevolgen van het coronavirus zijn voor alle ondernemers enorm. Specifiek voor onze ondernemers in de tuinbouw hebben wij een aantal sites op een rij gezet.

Meer informatie >>

Gemeente biedt (financiële) hulp voor ondernemers

Veel ondernemers en ZZP’ers worden hard getroffen door de aanhoudende coronamaatregelen. Het Rijk ondersteunt ondernemers met noodpakketten.

Meer informatie >>

Wijziging tegemoetkomingsregeling land- en tuinbouw COVID-19

Er is een wijziging van de Regeling tegemoetkoming voor land- en tuinbouwondernemers COVID-19 gepubliceerd.

Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.