Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

José van Gerven – Programmaleider NEXTgarden - stelt zich voor

‘Als je weet wat je wilt, ben je niet te stoppen’

Ondernemers weten doorgaans wat ze willen. Ze hebben geloof in hun product of dienst en investeren daarin. Ook hebben ze het lef om te investeren en risico’s te nemen. Daar heb ik respect en bewondering voor. Zelf ben ik geen ondernemer maar ondernemerschap gaat me aan het hart. Bijdragen aan economische  ontwikkeling is dan ook een rode draad in mijn loopbaan. 

Als beleidsadviseur bij de provincie Gelderland heb ik de regio goed leren kennen. Ik hield me onder andere bezig met regionaal beleid en innovatiebeleid. Dat smaakte naar een meer directer contact met ondernemers. De afgelopen 16 jaar heb ik als innovatie-adviseur gewerkt, met name in de keten van de agrifood. Ik ben vooral een aanjager, verbinder en strategisch trekker.

Als programmaleider NEXTgarden zal ik met diverse collega’s verder werken aan de positionering van ons gebied, duurzaamheid,  innovatie en vernieuwende marktontwikkeling. Ik ben blij dat ik ook in deze rol ondernemers, direct en indirect,  kan blijven uitdagen om te ontwikkelen en te innoveren. Samen met de Greenports, STOL, provincie Gelderland, kennisinstellingen, intermediaire organisaties en andere relevante stakeholders blijven we zaaien om te oogsten. We weten wat we willen: continuïteit van het tuinbouwcluster!

Wilt u me ontmoeten? Dat kan op 15 februari ’s middags en 16 februari ’s avonds tijdens HortiContact Gorinchem 2017.  

José van Gerven
Programmaleider NEXTgarden

j.vangerven@lingewaard.nl
06 55 82 44 18
www.nextgarden.nl