Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Hoe is de arbeidsrelatie met jouw internationale werknemers?

Om goed te kunnen communiceren is het fijn als je elkaar begrijpt. Dat geldt ook voor de samenwerking met jouw internationale werknemers. Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie. Promoot het volgen van een taalcursus of volg zelf een cursus die je helpt om te gaan met alle cultuurverschillen in jouw organisatie. Wist je dat je hier ook subsidie voor kunt krijgen?

Hoe is de arbeidsrelatie met jouw internationale werknemers? Begrijpen jullie elkaar altijd goed? Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie van werknemers die net in Nederland wonen. Promoot het volgen van een cursus in je organisatie. Bijvoorbeeld om de taal te leren of de sector te leren kennen.

Zelf kun je ook aan de slag! Volg bijvoorbeeld zelf een cursus die je helpt om te gaan met alle cultuurverschillen in jouw organisatie. Je leert niet alleen de verschillen in werkcultuur tussen landen, maar ook hoe je hiermee omgaat. Dat draagt ook bij aan een fijne arbeidsrelatie, tevreden werknemers en uiteindelijk daamee een goede werkhouding voor jou gewas. 

Wist je dat je ook subsidie kunt krijgen voor het volgen van cursussen? Alle mogelijkheden vind je hier:

Bron: Glastuinbouw Nederland

Gerelateerd nieuws

Experience the horticulture NEXTgarden

Op 1 juni 2021 hebben de burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard groen licht gegeven om verder te gaan met het project Experience the Horticulture NEXTgarden.

Meer informatie >>

De hangende ‘carnavalspot’ van Henk is hot in carnavalshotspot Huissen

In deze aflevering van de serie Boerentrots: geboren Huissenaar Henk Wagener (49). Hij kwam al op z’n 19e in de maatschap van zijn ouders’ kwekerij in violen, primula’s en perkplanten.

Meer informatie >>

Beeld Gestapelde Kistjes in Huissen, wat stelt het voor?

In de Betuwe staan veel kunstwerken in de openbare ruimte. Je loopt er langs zonder er acht op te slaan. Wat stelt het voor en wat beoogde de kunstenaar? Deze week: Gestapelde Kistjes in Huissen.
Meer informatie >>

NEXTgarden verwelkomt Fresh Forward in het tuinbouwgebied!

Fruitveredelingsbedrijf Fresh Forward is uit haar spreekwoordelijke jasje gegroeid en heeft tuinbouwgebied NEXTgarden gekozen als nieuwe vestigingslocatie.

Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.