Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Hoe is de arbeidsrelatie met jouw internationale werknemers?

Om goed te kunnen communiceren is het fijn als je elkaar begrijpt. Dat geldt ook voor de samenwerking met jouw internationale werknemers. Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie. Promoot het volgen van een taalcursus of volg zelf een cursus die je helpt om te gaan met alle cultuurverschillen in jouw organisatie. Wist je dat je hier ook subsidie voor kunt krijgen?

Hoe is de arbeidsrelatie met jouw internationale werknemers? Begrijpen jullie elkaar altijd goed? Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie van werknemers die net in Nederland wonen. Promoot het volgen van een cursus in je organisatie. Bijvoorbeeld om de taal te leren of de sector te leren kennen.

Zelf kun je ook aan de slag! Volg bijvoorbeeld zelf een cursus die je helpt om te gaan met alle cultuurverschillen in jouw organisatie. Je leert niet alleen de verschillen in werkcultuur tussen landen, maar ook hoe je hiermee omgaat. Dat draagt ook bij aan een fijne arbeidsrelatie, tevreden werknemers en uiteindelijk daamee een goede werkhouding voor jou gewas. 

Wist je dat je ook subsidie kunt krijgen voor het volgen van cursussen? Alle mogelijkheden vind je hier:

Bron: Glastuinbouw Nederland

Gerelateerd nieuws

Kersttijd amaryllissentijd: topdrukte bij kweker uit Angeren

Bij amaryllissenkweker Evers van de Sandt in Angeren is het deze week alle hens aan dek. In zo’n vier weken tijd moet zijn complete amaryllissenoogst de kassen uit.

Meer informatie >>

Samen tegen georganiseerde criminaliteit in Lingewaard

Wij vinden het belangrijk om samen met de ondernemers in Lingewaard ons in te zetten tegen ondermijning. Hiervoor worden verschillende activiteiten georganiseerd.
Meer informatie >>

Bijeenkomst Mobiliteitsvisie Lingewaard 2030

Hoe moet de mobiliteit in Lingewaard zich in de toekomst (2030 en verder) ontwikkelen? Dinsdag 19 oktober is er een bijeenkomst over de mobiliteitsvisie van Lingewaard in 2030.

Meer informatie >>

NEXTgarden gebiedsavond 29 september - presentaties

Op woensdag 29 september van 19.30-21.00 uur is er een gebiedsavond over de concept gebiedsvisie en strategische visie voor (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.