Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Betuwe Onderneemt Beter

Gisteravond is Betuwe Onderneemt Beter geopend, een jaarlijks terugkerend event voor ondernemers. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van “Ondernemer van het jaar” award. Jan van Genderen en Royal Berry waren hiervoor genomineerd, wat maar weer eens duidelijk maakt dat Greenport Arnhem Nijmegen barst van het ondernemerstalent.

Greenport Arnhem Nijmegen en Hier Groeit is Moois presenteren zich ook met een stand op het event. Wij vinden dat een mooie gelegenheid om de kernwaarden van onze marktpropositie nog eens onder een breed ondernemerspubliek te verspreiden. Want ons ontwikkelgebied is de beste plek voor ondernemen, de hele keten, samenwerking, Local for Local en innovatie. En daarom zetten we met extra kracht in op start-ups met lef, Euregio Rhein-Waal en een duurzame energiemix.

Gerelateerd nieuws

Inspiratiesessie: Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw

De kas van Harry Beijer op NEXTgarden vormt woensdag 11 oktober het decor voor een bijzondere bijeenkomst over de toekomst van de glastuinbouw in Oost-Nederland.
Meer informatie >>

Telers Willemsen en Weijs verlagen uitval, ziektedruk en inzet chemie

Potplantentelers René Willemsen en Sietske Weijs zijn gevestigd op NEXTgarden en gingen ruim vijftien jaar geleden aan de slag met weerbaar telen. De diverse maatregelen resulteren in een weerbaarder en sterker gewas en wortelstelsel en leveren ook op andere fronten voordeel op.
Meer informatie >>

NEXTgarden werkt aan doorstart voor proef met het kweken van specerijen

Specerijen kweken in een Bemmelse kas blijkt goed te kunnen. Er wordt dan ook volop gewerkt aan een doorstart van het proefproject. Kurkuma (Indiase geelwortel) is als specerij herkenbaar aan zijn mild bittere smaak en gele kleur.
Meer informatie >>

NEXTgarden de NEXTstep naar energieneutraal 2030

NEXTgarden wil in 2030 als eerste glasgebied klimaatneutraal opereren, ingepast binnen omringende bebouwing en bedrijven. Telers, gemeente en participanten werken hard samen om die ambitie concreet te maken. Met een robuuste mix van duurzame bronnen, aangesloten op een warmtenet.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.