Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Bemmel de nieuwe locatie voor horecagigant Humphrey’s

Restaurantketen Humphrey’s gaat zich vestigen op bedrijventerrein Houtakker in Bemmel. De locatie wordt een centrale keuken waar een groot deel van de etenswaren voorbereid worden. 

De keten wil graag in alle restaurants dezelfde kwaliteit waarborgen. Om dat te kunnen realiseren worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen zodat de centrale keuken op korte termijn klaar is. Voor de regio levert dit een aantal banen op, waarvan de aantallen nog niet duidelijk zijn.

27 jaar geleden werd Humphrey’s opgericht door de huidige eigenaar Rob Adriaanse. Het restaurant staat bekend om het 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs. In Nederland telt het bedrijf 19 vestigingen waaronder in Arnhem en Nijmegen.

De centrale keuken is niet het enige waar Humphrey’s mee aan de slag wil. Het bedrijf wil ook graag groenten en kruiden verbouwen in de leegstaande kassen in het tuinbouwgebied NEXTgarden. Het tuinbouwgebied  boekte een flink verlies omdat er uiteindelijk minder tuinders naar het gebied kwamen als dat verwacht werd. 

Momenteel zijn er besprekingen gaande tussen tuinders, gemeente en Humphrey’s over de mogelijkheden. Het is een kans voor de tuinders van NEXTgarden met (gedeeltelijk) lege kassen. Er wordt geprobeerd om partijen bij elkaar te brengen en NEXTgarden te stimuleren als tuinbouwgebied.

Gerelateerd nieuws

Mobiliteit en verkeersveiligheid in gemeente Lingewaard; wat vindt u?

De gemeente wil Lingewaard bereikbaar en veilig houden voor alle weggebruikers. Wij werken aan maatregelen op korte termijn en een plan voor de lange termijn. 

Meer informatie >>

GroWplant speelt met wisselend assortiment in op vraag


Meer informatie >>

Het is nooit komkommertijd bij komkommerkweker Kosdi in Oosterhout


Meer informatie >>

Lingewaard kijkt naar nieuw bedrijventerrein

Lingewaard is aantrekkelijk voor ondernemers. Dat blijkt onder andere uit de verkoop van kavels op bedrijventerreinen de afgelopen jaren. 

Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.