Toonaangevende bedrijven
op en rond NEXTgarden

Karma Plants

Karma plants heeft begin 2007 een nieuwe productielocatie gebouwd door de toenemende vraag naar de unieke producten. Het assortiment bestaat uit verschillende potmaten en soorten, zodoende kunnen tuincentra en groothandel een uitgebalanceerd totaalpakket bestellen.

Karma Plants Producten
Op een oppervlakte van 28.000 vierkante meter worden uitsluitend potanthuriums in de potmaten 9, 12 & 17cm geproduceerd voor een selectieve groep klanten. Dankzij de hypermoderne productiefaciliteiten van Karma Plants is het productkwaliteitsniveau nog verder verhoogt. De hoogstaande technieken maken het mogelijk om gedurende het gehele jaar planten met meer bloemen te produceren. Hiermee neemt de aantrekkingskracht van de ‘Karma Plants producten’ toe.

De slogan van Karma Plants; ‘The Anthurium Supplier’ heeft betrekking op de vergaande specialisatie en de sterke marktpositie. Het assortiment bestaat uit verschillende potmaten en soorten, zodoende kunnen tuincentra en groothandel een uitgebalanceerd totaalpakket bestellen. Dit assortiment wordt in nauwe samenwerking met ‘Anthura’ (leverancier jong plantmateriaal) continue geoptimaliseerd.

Maatschappelijke functie
Op de nieuwe productielocatie wordt op zeer efficiënte wijze geproduceerd, hiermee is de druk op het milieu minimaal. Dit komt o.a. terug in de wijze van energie opwekking. Middels ‘Warmte Kracht Koppelingen’, wordt stroom opgewekt met als restproduct warmte. Deze restwarmte gebruikt Karma Plants ter verwarming van de productielocatie. Karma Plants gebruikt biologische bestrijding (o.a. sluipwespen en lieveheersbeestjes) tegen schadelijke insecten, zoals bladluizen en mijten.

Zodoende is Karma Plants in staat om de gezonde economische doelstellingen te koppelen met de maatschappelijke functie van het bedrijf en zorg te dragen voor het milieu en toekomstige generaties.

Karma Plants
Geranium 2
6681 RE Bemmel

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Beschikbare kavels van 1.000 m2 tot 16 ha
  • Concurrerende grondprijs en voorwaarden
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.