Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

SAVE THE DATE Gaan voor gaaf: samen aan de slag met urgente dilemma's

PROVINCIE GELDERLAND

29 oktober 2019
Akoesticum
Ede

We staan voor stevige uitdagingen in Gelderland. De opgaven zijn groot, de ruimte is beperkt en de tijd tikt. Het energievraagstuk, klimaatverandering, kwetsbare biodiversiteit, verdere verstedelijking in combinatie met krimp, toenemende mobiliteit op de weg en in de lucht.

Grote ontwikkelingen met impact, die druk zetten op de Gelderse leefruimte. Als we willen dat Gelderland in de toekomst ‘gaaf’ blijft en dé mooiste provincie van Nederland, dan zullen we daar iets voor moeten doen. In beweging komen, richting bepalen, keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen en slagen maken.

Graag nodigen wij u van harte uit op dinsdag 29 oktober 2019 voor de werksessie “Gaan voor gaaf: samen aan de slag met urgente dilemma’s” in het Akoesticum te Ede. Op die dag leggen we de botsende belangen en voelbare dilemma’s uit de praktijk op tafel en gaan aan de slag. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

De werksessie bestaat uit een middag- en avondprogramma, die los van elkaar zijn bij te wonen. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot aanmelden voor één of meerdere dilemma-sessies volgt spoedig.

Lees hier het hele artikel van Provincie Gelderland!

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.