Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

Choi Kwai genomineerd bij ondernemersverkiezing Betuwe onderneemt Beter

Choi Kwai, vertegenwoordigd door Remco Tiecken, maakt kans op de titel ‘ondernemer van het jaar 2017’. De winnaar wordt bekend tijdens het ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter op maandag 26 juni aanstaande. Wij feliciteren Choi Kwai met de nominatie!

Welk bedrijf zet de Betuwe het beste op de kaart? Dat is dit jaar het belangrijkste criterium bij de ondernemersverkiezing van Betuwe Onderneemt Beter. Denk hierbij aan het aanboren van nieuwe markten en het zien van kansen. In totaal zijn 61 bedrijven voorgedragen als ondernemer van het jaar.

De jury van de ondernemersverkiezing bestaat uit de voorzitters van de ondernemersverenigingen Veron en OCO, Anton Bouwmeister en Martien Martens. Paul Kok van Lingewaerd Notarissen is onafhankelijk juryvoorzitter. De andere juryleden zijn winnende ondernemers van voorgaande jaren: Tessa Maters van Absolute Advocaten en Bob Jacobs van Jacobs Beheersbaar Onderhoud. Samen brengen zij de titelkandidaten binnenkort een bezoek. Op basis hiervan vormt de jury een eindoordeel. Maar ook het publiek mag tijdens de verkiezingsavond een stem uitbrengen.

Gerelateerd nieuws

Start werkzaamheden warmtenet

Maandag 15 januari zijn we gestart met de aanleg van het warmtenet op NEXTgarden. Dit warmtenet gaat in de toekomst verschillende glastuinbouwbedrijven in Lingewaard warmte leveren.
Meer informatie >>

Samen werken we aan toekomstplan voor de Rietkamp

Eind 2021 heeft de gemeenteraad de gebiedsvisie NEXTgarden vastgesteld. Tijdens het opstellen van de gebiedsvisie hoorden we dat een aantal tuinders uit de Rietkamp wil stoppen. Dit betekent dat het gebied niet langer een intensiveringsgebied voor glastuinbouw hoeft te blijven. Daarom gaan we, samen met ondernemers en bewoners, kijken naar wat we met dit gebied willen.
Meer informatie >>

Inspiratiesessie levert veel ideeën op voor ontmoetingsplek

Tijdens een inspirerende sessie op 11 oktober ‘Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw’, georganiseerd door Gemeente Lingewaard en Glastuinbouw Nederland, kwam een schat aan ideeën en inzichten naar voren om dit idee samen verder vorm te geven.
Meer informatie >>

Inspiratiesessie: Samen kleuren we de toekomst van de glastuinbouw

De kas van Harry Beijer op NEXTgarden vormt woensdag 11 oktober het decor voor een bijzondere bijeenkomst over de toekomst van de glastuinbouw in Oost-Nederland.
Meer informatie >>

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.