Actuele ontwikkelingen
NEXTgarden

22 regio's bij Kom in de Kas

Op 7 en 8 april doen 22 regio’s verspreid over Nederland mee aan ‘Kom in de Kas’. Ongeveer 200 glasgroenten-, potplanten en snijbloemenbedrijven zetten hun deuren open. De vernieuwde website en de facebook teaser video maakt iedereen er attent op dat ‘Kom in de Kas’ er weer aan komt.

Mocht je niet kunnen wachten dan is er een mogelijkheid om alvast een virtueel kijkje in de kas te nemen. De vrKAStour is een 360 graden experience die via Kom in de Kas te bekijken is. In de vitruele kas zijn veel wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en kan er ervaren worden hoe hightech de sector is. Alle kinderen kunnen tijdens Kom in de Kas met de app op zoek naar 7 helden van de kas waar ze op een speelse manier meer over leren.

Het thema van Kom in de Kas 2018 is een kleurrijke toekomst. Enthousiaste tuinders laten zien hoe ze iedere dag bezig zijn met groenten, bloemen en potplanten. Ook laten ze zien dat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe smaken, kleuren en vormen. Er is een grote diversiteit aan bedrijven. Techniek en innovatie krijgt ook de aandacht net als de aardwarmte. 

Kom in de Kas wordt voor de 41e keer georganiseerd dit jaar. Voor meer info kan je terecht op de site van Kom in de Kas. Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter. 

NEXTgarden - Wij nodigen u uit

De beste plek om te ondernemen

  • Strategisch gelegen in agricorridor A15
  • Op de grens van Nederland en Duitsland
  • Duurzame levering warmte, elektra en CO2
  • Uitstekende gietwatervoorziening en glasvezel
  • Dynamisch ondernemersklimaat
  • Kennisinstituten en overheid doen mee


Voor meer informatie 

Bent u enthousiast geworden en heeft u plannen of ideeën die aansluiten bij de ontwikkelingen in het gebied, neem dan contact met ons op.